کدو حلوایی اسپاگتی یا اسپاگتی سبزیجات ، گروهی از ارقام Cucurbita pepo subsp است.در اشکال ، اندازه ها و رنگ های مختلفی از جمله عاج ، زرد و نارنجی به وجود بیایند که رنگ پرتقالی دارای بالاترین میزان کاروتن است . مرکز آن حاوی تعداد زیادی دانه بزرگ است .هنگام پخته شدن ، گوشت میوه در روبان یا رشته هایی اسپاگتی میماند .
📖 نام علمی (Cucurbita pepo vegetable)📖 رقم (Spaghetti)🍊کدو گیاهیست یکساله. این کدو زمانی که برسد پهن و کشیده می شود،پوست صاف و زرد به همراه خط های مایل به سبز خیلی خیلی روشن داردبا وزنی حدوداً دو کیلو گرم. گوشتش زرد رنگ است و از لحاظ مزهبسیار شیرین و لذیذ میباشد .بعد از پخته شدن گوشت این کدو از هم وارفته و به شکل اسپاگتی در می آید. بذر کدو حلوایی اسپاگتی
🌱 بستر مناسب کاشت خاکی عالی و سبک با زهکشی مناسب حد فاصل آبیاری خاک مرطوب بماند ولی نه گل آلود.📅 آغاز زمان کاشت بذر از اوایل اسفندماه تا اواخر خرداد ماه.☀ آفتاب مستقیم🍈مدت زمان رسیدن محصول 110 روز.📏 فواصل کاشت 150 در 100.🌱عمق کاشت بذر 3 سانتیمتر.🌡دمای مناسب جوانه زنی بذر 25 درجه سانتی گراد.🌾تعداد بذر در یک بسته 30 عدد.
🍊نحوه پخت صحیح کدو اسپاگتی1_ابتدا کدو اسپاگتی تهیه کنید.2_کدو اسپاگتی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و بذرهای داخل کدو را به خوبی خارج کنید.3_سپس به مقدار کمی روغن زیتون. نمک و فلفل سیاه به کدو اضافه کنید.4_بعد روی پوست کدو را با چنگال سوراخ کنید تا داخل فر به خوبی پخته شود.5_کدو اسپاگتی را داخل فر قرار دهید. دمای فر 400 درجه فارنهایت باشد و زمان پخت 30 الی 40 دقیقه مناسب است.6_کدو اسپاگتی را از فر بیرون آورده و بگذارید تا کمی سرد شود و سپس با چنگال بافت این کدو را بیرون بیاورید و همانند اسپاگتی این کدو خوش مزه و لذیذ را میل کنید نوش جان.
» ارسال سفارشات پستی حداکثر 24 تا 48 ساعت پس از واریز وجه توسط پست پیشتاز انجام می شود «
راهنمای کاشت به همراه بسته پستی ارسال می شود
از سایر محصولات ما هم دیدن فرمایید
سایر محصولات این گروه